На 13 ноември в "От другата страна" ...

На 13 ноември в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Christos Dragamestianos (ON THORNS I LAY). Представяне на новия албум на SEVI "Genesis" – разговор със Светлана Близнакова – Sevi и Рали Велинов. Руси Тенев за дебют на SAKAR "Самодива". Разговор с Димитър Гугов за новия албум на VIOLONS BARBARES "Monsters and Fantastic Creatures" и концерта на етно групата на 15 ноември във Варна. Кирил Янев за концерта на БАЛКАНДЖИ на 17 ноември в София. HAMMERHEAD (BG) с трибют по повод 40-годишнината на "Kill 'Em All" на METALLICA.

В предаването ще звучи музика на: ONE FAITH, HEPTAGRAM, Bruce Dickinson, ANAL VOMIT, THE GEMS, THE RODS, BLOODY FALLS и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването - https://soundcloud.com/bnrpodcasts/sets/qkvqmtz1pedy, както и в платформата Бинар на БНР (https://binar.bg/predavania/radio-varna/podast-ot-drugata-strana-radiovarna/)

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов