На 3 юли в "От другата страна" ...

На 3 юли в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Brett Rasmussen (IGNITE). Представяне на дебютния сингъл на STRYKERS "Океан на любовта" – разговор с Александър Валентинов. Разговор с Иван Мунин (FYELD) за дебютната му стихосбирка "Сред бури и цветя". В "Мазето на Вакашински" - Бойко Гюров с коментар за "W:O:A Metal Battle Bulgaria" и с анонс за предстоящите концерти, организирани от "BGTSC".

В предаването ще звучи музика на: Цена Коев, PARADISE LOST, REVIVAL, DEEP PURPLE, Ozzy Osbourne, SKÁLMÖLD, TAAKE, MALTWORM, POSSESSED и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването - https://soundcloud.com/bnrpodcasts/sets/qkvqmtz1pedy, както и в платформата Бинар на БНР (https://binar.bg/predavania/radio-varna/podast-ot-drugata-strana-radiovarna/)

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов