На 13 февруари в "От другата страна" ...

На 13 февруари в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Heljarmadr (GRÁ, DARK FUNERAL). Разговор с Мартин Молхов за RUGGED и участието на групата като съпорт на DEATH BEFORE DISHONOR в България и Румъния. В "Мазето на Вакашински" – нощният експерт по екстремен метъл Албена Цолова - Бета и Ясен Вакашински представят концерта на VOMITORY, SENZAR, RAPTURE и MASS GRAVE (2 март, София).

В предаването ще звучи музика на: FOBOS, CIROZA, MICHAEL ANGELO BATIO, L.A. GUNS, NARNIA, ARCHON ANGEL, DYING FETUS и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването - https://soundcloud.com/bnrpodcasts/sets/qkvqmtz1pedyqq както и в платформата Бинар на БНР (https://binar.bg/predavania/radio-varna/podast-ot-drugata-strana-radiovarna/)

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов