На 24 октомври в "От другата страна" ...

На 24 октомври в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Johan Edlund и Anders Iwers (TIAMAT). Представяне на новия албум на MOSH-PIT JUSTICE "Crush The Demons Inside" – разговор със Станислав Василев "Staffa". Мила Нинова и Bia Carvalho за новите сингли на PEOPLE OF MAHA "Raining Down" и "Can't Control Myself". Разговор с Калин Колев за 11-годишнината на CONCRETE и 11 церемония по повода на 29 октомври във Варна. Ясен Вакашински с репортаж от концерта на FLESHGOD APOCALYPSE и OMNIUM GATHERUM.

В предаването ще звучи музика на: MALTWORM, Tsena Koev, OBSIDIOUS, GUTALAX, IRON ALLIES и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването - https://soundcloud.com/bnrpodcasts/sets/qkvqmtz1pedyqq както и в платформата Бинар (https://binar.bg/predavania/radio-varna/podast-ot-drugata-strana-radiovarna/)

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов