На 30 януари в "От другата страна" ...

На 30 януари в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Tarja Turunen (екс-NIGHTWISH). Александър Бояджиев (LAST HOPE, "141") за концерта на SLAPSHOT на 9 февруари в София. Мартин Стоянов ("Loud Concerts") за концерта на Tarja Turunen в София на 7 февруари. Гости в студиото – варненската група THE DEVIATION PROJECT. Николай Попов за новия сингъл на ОБРАТЕН ЕФЕКТ "FB Хейтър". Представяне на експерименталния проект TALES FROM THE SLEEPING LAND – разговор с Калоян Иванов. Николай Медаров за петия брой на фензина за ъндърграунд метъл сцената "Терозин". "Избрано от архива" – интервю с Fernanda Lira от NERVOSA.

Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на DESTRUCTION, NERVOSA и REZET на 1 февруари в София, предоставена от "BGTSC", както и рокерия от магазин "Яко", София.

В предаването ще звучат композиции на българските банди, които предоставиха свои произведения за излъчване.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов