На 14 ноември в "От другата страна" ...

На 14 ноември в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с John Mortimer (HOLOCAUST). Николо Коцев (КИКИМОРА, BRAZEN ABBOT) за световната премиера на рок-операта "Nostradamus" на 18 и 19 ноември в Русе. Разговор с Denis "Sasquatch" Barthe от AGGRESSION. Гани Куршумов ("M.E. Music") с последни новини за концерта на Max и Igor Cavalera в София на 15 ноември, част от турнето "Return to Roots". Иван Шопов (COOH, БALKANSKY) за съвместния проект със SMALLMAN "Inner Oceans" EP и представянето му в София на 17 ноември. Станко Томов за новия албум на BRIGHT SIGHT "Остани жив в очите на умората" и промоцията му на 19 ноември в София. Владимир Лалов за съвместното турне на COMASUMMER и гърците NERRVES. Атанас Димитров – "Saxon" ("ICreative Events") за "Thrashing Mania XXI" с групите AGGRESSION и HATEFUL AGONY на 16 ноември в София и концерта на HOLOCAUST и AN THEOS на 19 ноември в столицата. В "Мазето на Вакашински" – Ясен Вакашински и "Black Art" ("Autumn Souls Of Sofia") представят фестивала "November's Doom Days 2016" (25-26 ноември) – част втора.

Слушател на "От другата страна" ще може да спечели покана за фестивала "November's Doom Days 2016" (25-26 ноември), предоставена от "Autumn Souls Of Sofia".

В предаването ще звучи музика на: MADBALL, Glenn Hughes, DISTURBED, KOSHEEN, IMMENSITY, OBSIDIAN SEA, FADING BLISS, AUGUST BURNS RED, VANHELGA и др.

Повторение на "От другата страна" очаквайте всеки четвъртък от 0:30 часа.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов