На 24 октомври в "От другата страна" ...

На 24 октомври в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Родион Скитяев (CONFLICT). Нина Петрова (метъл клуб "Legacy") за концерта на INCANTATION на 5 ноември в Русе. Велик Капсъзов за "Gothic Fest Sofia 2016 – Year of the Beast" на 29 октомври в София. Димитър Василев - "Нуфри" за "Feed The Hounds!" - новото EP на BASTARDOLOMEY и участието на бандата като съпорт на LORDI на 30 октомври. Явор Пачовски за завръщането на БАЛКАНДЖИ и концерта им на 27 октомври в София. Представяне на новия сингъл на SEVI "Destiny" и концерта им с CHAPLIN'S DREAM на 4 ноември във Варна – разговор със Светлана Близнакова. Албена Цолова - "Бета" (магазин "Яко”, София) за концерта на BENIGHTED на 28 октомври в София. Атанас "Saxon" Димитров за концерта на HOLOCAUST и AN THEOS на 19 ноември. "Избрано от архива" – John McEntee от INCANTATION.

В предаването ще звучи музика на: MASTER, DEVIN TOWNSEND PROJECT, CARACH ANGREN, OUTRAGE, ANOTHER DAY, ASKING ALEXANDRIA, SONIC SYNDICATE и др.

Повторение на "От другата страна" очаквайте всяка сряда от 0:30 часа.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов