На 16 февруари в "От другата страна" ...

На 16 февруари в "От другата страна" по радио Варна

Специални интервюта с Arjen Anthony Lucassen (THE GENTLE STORM, AYREON) и Aðalbjörn Tryggvason (SÓLSTAFIR). Емил Сапаревски ("Gorgon") за акустичния концерт на Anneke Van Giersbergen и Arjen Lucassen на 20 февруари в София. Разговор с Ивайло "MadHamish" Александров за концерта на SÓLSTAFIR на 19 февруари в София. Представяне на новия албум на RAMPART "Codex Metalum" - разговор с вокалистката на групата Мария "Диез" Дойчинова. До къде стигна кампанията на ODD CREW в "IndieGoGo" за набиране на средства за записите на четвъртия албум на групата – информация от Васил Райков. Ясен Вакашински с репортаж от концерта на ELUVEITIE, SKALMOLD и WIND ROSE.

В предаването ще звучи музика на: UNISONIC, HAMMERFALL, WOVENHAND, VRANI VOLOSA, DIMHOLT, PHILM, CROWBAR, AXEGRESSOR, BORN FROM PAIN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов