На 19 януари в "От другата страна" ...

На 19 януари в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Donald Tardy (OBITUARY, TARDY BROTHERS). За концерта на SABATON, DELAIN и BATTLE BEAST на 28 януари в София, както и за "W:O:A Metal Battle Bulgaria 2015" - разговор с Бойко Гюров ("BGTSC"). Светлана Близнакова - "Sevi" за книгата за група SEVI "Цената да бъдеш себе си". Стела Атанасова за промоцията на новия клип на METALWINGS “Crying of the Sun“. Атанас "Saxon" Димитров ("ICreative Events") за концерта на WOTAN и LIGHTING RUST на 25 януари в София и за купона по повод 35-годишнината на MANOWAR. Кирил Гюдуров за дебютното EP на INSANITY REDEFINED "Dim Frontiers". Разговор за музика и литература с Димитър Цолов – "Доктора" от DOCTORS GOGO BAND.

В предаването ще звучи музика на: MORBID EVILS, SATAN'S HOST, MELECHESH, SONATA ARCTICA, BULLET, ASCENSION, MONSTER MAGNET, FOREIGNER и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов