На 16 септември в “От другата страна” ...

На 16 септември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Peter "Pepe" Lyse Hansen (HATESPHERE). Премиера на новия сингъл на швейцарците NOVEMBER-7 “Another Day” и разговор с вокалистката на групата Annamaria Cozza. Васил Върбанов („Тангра Мега Рок”) за концерта на ASIA в Пловдив на 21 септември. Момчил Вълков (вокали/китара) и Радослав Георгиев (китара) за дебютния миниалбум на MASS CONFUSION "Pitiful Existence". Дет и грайнд вечеринка с Тодор Войнски и Галин Горчев от бар "Grind", Милен Минчев – „Чешкия”, и Yarda Dohnal (POPPY SEED GRINDER).

Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на HYPOCRISY и HATESPHERE на 22 септември в София, предоставена от "BGTSC".

В предаването ще звучи музика на: LEAVES' EYES, SARCOFAGO, DESTROYER 666, COLD IN DECEMBER, SKILTRON, FANGORN, ЛЕШАК, FFERYLLT и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов