На 15 април в “От другата страна” ...

На 15 април в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Ashmedi (MELECHESH). Бойко Гюров ("BGTSC") за концерта на VADER и MELECHESH на 20 април в София. Ивайло "MadHamish" Александров ("Rawk'n'Roll") за концертите на 1000MODS и SIENA ROOT на 18 и 21 април в София. Разговор с Иван Градинаров за събирането на КЛАС и концерта им на 19 април в София. Китаристът и основател на CENTER Теодор Недев за дебюта на хард-рок/стоунър бандата - "Center of Gravity". Панайот Солаков за представянето на новия клип на ЮВИГИ „Сила“ на 20 април в София. Гост в студиото Адриан "Maldoror" Лазаровски (“Metal Katehizis”, “Metal Hammer Bulgaria”), който за първи път ще разкрие подробности за съдържанието на предстоящата книга на Х. Ф. Лъвкрафт "Планините на безумието".

Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на VADER и MELECHESH на 20 април, осигурена от "BGTSC", както и новия албум на ЕПИЗОД - "Моята молитва".

В предаването ще звучи музика на: ANATHEMA, CHILDREN OF BODOM, ORPHANED LAND, GLORYHAMMER, CRADLE OF FILTH, CELTIC FROST, MEKONG DELTA, THERION, SAMAEL, YNGWIE MALMSTEEN, THE REVENGE PROJECT и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов