На 13 юни в “От другата страна” ...

На 13 юни в “От другата страна” по радио Варна:

Специални интервюта с Tomáš „Dharm” Fürst (POPPY SEED GRINDER) и с Edgar Garcia (DISGORGE). Светослав Янакиев ("ShadowLand Music") за концерта на MALEVOLENT CREATION на 1 юли във Варна. Албена Цолова – Бета (магазин „Яко”, София) с включване от промоцията на новия албум на VENDETTA „Време разделно”. "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-популярния български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гости в студиото Андон "Whiplash" Донев и Адриан "Maldoror" Лазаровски. В "Мазето на Вакашински" – часът на "Gorgon" с Емил Сапаревски и представяне на новия брой на списание "Roling Stone" от главния редактор Светлана Гинева. Грайнд и дет метъл вечеринка с Тодор Войнски и Юлиян "Джоса" Сидеров от бар "Grind".

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покани за концертите на POPPY SEED GRINDER във Варна и Пловдив, осигурени от бар "Grind", фланелка, предоставена от магазин "RockLand", Варна, както и новия брой на списание "Roling Stone".

В предаването ще звучи музика на: SAXON, SLIPKNOT, MOON FAR AWAY, SIX DEAD BULGARIANS, TIAMAT, KROSSFIRE, ENTHRALLMENT, BLACK COUNTRY COMMUNION и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов