На 23 май в “От другата страна” ...

Привет!

Инфо за предаването на 23 май:

На 23 май в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Jukka Pelkonen (OMNIUM GATHERUM). Звезди (АХАТ) за концерта на Doogie White (CORNERSTONE, RAINBOW, TANK) на 26 май в Пловдив. Благовест Петров (MIZERERE) за концерта на MISERY INDEX на 1 юни в София. Атанас “Saxon” Димитров за „Thrashing Mania III” на 31 май в София. Интервю с Eric Forrest (E-FORCE). Антон "Torden" Андонов за новия 80-и брой на "Про-Рок". Теодор Манолов за новия проект на DA-SMALL TRAGOEDIAZ „Da Veri Beast 2011”. В „Мазето на Вакашински” Мария Панчева представя новата книга на издателство „Махалото” за най-великите любовни истории в рока "Кутия с форма на сърце".

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят фланелка на WHITESNAKE от магазин „RockLand”, Варна и книгата "Кутия с форма на сърце", предоставена от издателство „Махалото”.

В предаването ще звучи музика на: WHITESNAKE, DEF LEPPARD, KATAKLYSM, URIAH HEEP, HAMMERFALL, PAIN, PRIMORDIAL, KING KOBRA и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов