На 16 май в “От другата страна” ...

На 16 май в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с вокалиста на немските бардове BLIND GUARDIAN Hansi Kürsch. Светослав Янакиев ("ShadowLand Music") за концерта на канадските екстремисти KATAKLYSM на 22 май в София. Звезди (АХАТ) за конкурса за авторска музика „Rock Only!” в Пловдив. Вокалистът Димо Петков за дебюта на KROSSFIRE „Learning To Fly". Интервю с Eric Forrest (E-FORCE). Грайнд и дет метъл вечеринка с Тодор Войнски и Юлиян "Джоса" Сидеров от бар "Grind" и подробности за концерта на DISGORGE във Варна.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на мексиканците DISGORGE на 21 май във Варна, предоставена от бар "Grind", кърпа за глава от магазин „Яко”, София, фланелка от магазин „RockLand”, Варна и новия брой на списание „Про-РОК”.

В предаването ще звучи музика на: DIO, PESTIFER, NUCLEAR, JENIFEREVER, ХАДЕС, KATATONIA, 30 SECONDS TO MARS, PRAYING MANTIS, TANK, MORBID ANGEL и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов