На 11 април в “От другата страна” ...

На 11 април в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с DEATH BEFORE DISHONOR. Илия Бояров с репортаж от концерта на GUANO APES. Албена Цолова – Бета (магазин „Яко”, София) с коментар за концерта на британците ELIXIR. Представяне на дебюта на MAZE "Cell 7034" в разговор с китариста Явор Костадинчев. Басистът Димитър Хаджиилиев за новия сингъл на PAST REDEMPTION "Fraud". Гости в студиото варненската група 2 OPEN ROADS. В „Мазето на Вакашински” - един час с Боян Георгиев за концерта на CHILDREN OF BODOM и ENSIFERUM на 19 април в София – част 2. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

Слушател на „От другата страна” ще спечели билет за концерта на CHILDREN OF BODOM, ENSIFERUM и MACHINAE SUPREMACY на 19 април, предоставен от „Balkan Entertainment Company”.

В предаването ще звучи музика на: HYPERBOREA, MISERY INDEX, MANOWAR, POPPY SEED GRINDER, CORNERSTONE, PAIN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов