На 4 април в “От другата страна” ...

На 4 април в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с китариста на холандците EPICA Isaac Delahaye. Атанас „Saxon” Димитров („Metal Hangar 18”) за „NWOBHM Night II” на 6 април с участието на гърците WITCHCURSE и за концерта на британците ELIXIR на 9 април в София. Джако (Мотоклуб „Усмивка”) за новия сайт „Варненска музикална сцена” (www.smilevarna.ucoz.com). Пряко включване от Мадрид, Испания на китариста Иван Манолов, който ще представи новия си албум „True Stories”. В „Мазето на Вакашински” - един час с Боян Георгиев за концерта на CHILDREN OF BODOM и ENSIFERUM на 19 април в София. Хардкор-пънк вечер с Ицо и Стамбето от INDIGNITY. Историята на едноименната песен от класическия NWOBHM дебют на британците ELIXIR „The Son of Odin”. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят: покана за концерта на GUANO APES на 9 април, осигурена от „Most Of Evil Music” и билет за концерта на CHILDREN OF BODOM, ENSIFERUM и MACHINAE SUPREMACY на 19 април, предоставен от „Balkan Entertainment Company”.

В предаването ще звучи музика на: MORCHEEBA, GAMMA RAY, HYPERBOREA, SHAMBLESS, JUDAS PRIEST, VRANI VOLOSA, DIO, DARK TRANQUILLITY и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов