На 18 февруари в "От другата страна" ...

На 18 февруари в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Kjetil Nernes (ÅRABROT). Виктор Василев за първото издание на конкурса за авторска рок/метъл песен "Rock Evolution 2019" във Враца на 6 април, организиран от Младежкия център в града. Гости в студиото Иван Русев и Красимир Милчев от PAINOUT. Христо Пенев за съвместния концерт на FUTURE WAS PERFECT и PAINOUT в София на 23 февруари. Разговор с Божидар "Месията" за новото текстово видео на MAGNETIC "King For One Day" и за предстоящите концерти на групата с румънците CRIMENA. Цецо Игнатов и Мартин Младенов за новото начало на "Varna Live Club". В "Мазето на Вакашински" - Ясен Вакашински представя руските атмосферични блек метъл/ембиънт проекти RADOGOR и NORDWARD.

В предаването ще звучи музика на: CATORGA, L.S.D.D. MOONSPELL, ROTTING CHRIST, WATAIN, GENUS ORDINIS DEI, TRONOS, WHITESNAKE и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Повторение на предаването можете да слушате в понеделник сутринта от 0 до 3 часа по радио Варна.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов