На 26 март в "От другата страна" ...

На 26 март в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Aaron Aedy (PARADISE LOST). Бойко Гюров ("BGTSC") за "Wacken Metal Battle Bulgaria 2018". Васил Върбанов за 12-годишнината на "Tangra Mega Rock" и концертите на ENSLAVED, SAMAEL и PARADISE LOST в София на 3 и 4 април. Представяне на новия албум на DRIVE YOUR LIFE "The Wizard Of Death" – разговор в студиото. Андрей Чолаков за новото EP на ANONYME "The Absence". Константин Кацаров за концерта на РЕНЕГАТ на 31 март във Варна и участието му като вокалист в BRAIN DONOR. ODD CREW за представянето на новия им албум "The Lost Pages" във Варна на 30 март. Ясен Вакашински с репортаж от концерта на INSOMNIUM и TRIBULATION.

Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на ROTTING CHRIST на 21 април в Бургас, предоставена от организаторите "Broken Silence".

В предаването ще звучи музика на: ERIDAN, LAIBACH, TEXAS, PRIMAL FEAR, DOKKEN, GRIMAZE, NECROPHAGIA, BORN FOR VENGEANCE и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Повторение на предаването можете да слушате в понеделник сутринта от 0 до 3 часа по радио Варна.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов