На 10 ноември в "От другата страна" ...

На 10 ноември в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Ray Alder (FATES WARNING). Гергана Златкова ("Live&Loud") за концерта на COMBICHRIST и WILLIAM CONTROL на 12 ноември в София. Александър Бояджиев (LAST HOPE, "Re-Act") за участието на LAST HOPE като съпорт на европейското турне на MADBALL и съвместния концерт на двете банди в София на 15 ноември. Александър Драганов, председател на Националния клуб за фентъзи и хорър "Цитаделата", за новия сборник с разкази "Мечове в морето". Гост в "Мазето на Вакашински" - Сашко Мойсов, вокалист на македонската брутална дет метъл група GOLGOTA, който ще представи дебюта на бандата "War Has Begun". Ясен Вакашински с репортаж от концерта на Tarja Turunen.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на COMBICHRIST и WILLIAM CONTROL на 12 ноември в София, предоставена от организаторите "Live&Loud", както и двойният "Intelligent Music Project I&II" на д-р Милен Врабевски с участието на John Lawton, Simon Phillips и Joseph Williams.

В предаването ще звучи музика на: AXECUTOR, MONSTER MAGNET, LIV KRISTINE, BLIND GUARDIAN, SMALLMAN, MOONSPELL, IN THIS MOMENT, ALLEN / LANDE, MARAUDERS INC. и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов