На 27 октомври в "От другата страна" ...

На 27 октомври в "От другата страна" по радио Варна

Специално интервю с Bob Katsionis (OUTLOUD, FIREWIND). Гергана Златкова ("Live&Loud") за концерта на OUTLOUD на 2 ноември в София. Димитър Георгиев за дебюта на CORECOM „Crawling Under The Heavy Foot Of Addiction” и неговото представяне в София на 1 ноември. Антон Аврамов за новия сингъл на OBSIDIAN SEA “Mulkurul” и за участието на бандата на “Samhain Eve” на 31 октомври. Юри Семов - “Diabolus” за новия албум на СЕВЕРИЯ “Corona Borealis”. Ивайло Тонов "Иваша" за “Underground” - завръщането на CORPSE. Антон "Torden" Андонов за новия, 117-и брой на списание "Про-Рок".

В предаването ще звучи музика на: CREAM, THE ROLLING STONES, SLIPKNOT, SMALLMAN, ELUVEITIE, DANZIG, VENDETTA, ANATHEMA и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов