На 12 май в "От другата страна" ...

На 12 май в "От другата страна" по радио Варна:

Специално интервю с Nige Rockett (ONSLAUGHT). Ростислав Бакалов ("HardCore Spirit") за концерта на DOG EAT DOG на 14 май в София. Ивайло "MadHamish" Александров ("Rawk'n'Roll") за концерта на SAMSARA BLUES EXPERIMENT на 15 май в София. Гост българската певица Илона, която ще представи дебюта си „Tunderstorm”. Валери Славчев за новия албум на ХОРИЗОНТ "Прекалено любопитни". Разговор с Явор Цанев в студиото на радио Варна за новия му сборник с разкази "Вино за мъртвите" и повече подробности за конкурса на списание "Дракус" "Вдъхновени от Краля" – за разказ, вдъхновен от Стивън Кинг.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на ARCH ENEMY на 25 май, осигурена от "Live & Loud", както и новия сборник с разкази на Явор Цанев "Вино за мъртвите".

В предаването ще звучи музика на: BLIND GUARDIAN, АРКОНА, BODY COUNT, WHITESNAKE, SMALLMAN, AXECUTOR, HYPERBOREA, GOTTHARD, PRETTY MAIDS и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов