На 17 март в "От другата страна" ...

На 17 март в "От другата страна" по радио Варна:

Концерт на група PAINOUT. Един час с GAMMA RAY - специално интервю с Dirk Schlächter. Васил Върбанов ("Тангра Мега Рок") за концерта на AMORPHIS на 18 март в София. Ивайло "MadHamish" Александров ("Rawk'n'Roll") за концертите на SIGIRIYA (22 март), UFOMAMMUT (31 март) и WINDHAND (7 април) в София. Тодор "Woundheir" Красимиров за дебюта на DIMHOLT "Liberation Funeral" и турнето с VRANI VOLOSA и THE REVENGE PROJECT. Явор Цанев ("Gaiana Book & Art Studio") за осмия брой на периодичното издание за фентъзи, фантастика и хорър "Дракус".

Концертът на група PAINOUT е от 21 часа в Концерното студио на Радио Варна. Той ще се излъчва пряко в ефира на предаването "От другата страна". По време на концерта, в залата ще може да присъства публика, като входът е свободен, но местата са ограничени.

В Концертното студио няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол и упойващи вещества. Абсолютно се забранява тютюнопушенето, внасянето и консумацията на храни и спиртни напитки.

Препоръчваме на хората, които планират да посетят събитието да бъдат в студиото поне 10 минути преди 21:00.

В предаването ще звучи музика на: PARADISE LOST, VULTURE INDUSTRIES, TESTAMENT, NOVEMBER-7, PRETTY MAIDS и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов