На 10 март в "От другата страна" ...

На 10 март в "От другата страна" по радио Варна:

Специално интервю с Udo Dirkschneider (U.D.O., екс-ACCEPT). Иван Бъчваров за концертите на Mike Watt (THE MINUTEMEN, THE STOOGES) в София и Пловдив на 25 и 26 март. Атанас “Saxon” Димитров за концерта на Blaze Bayley на 22 март в София. Павел Серафимов за дебюта на ABSTRACTION "End of Hope". Разговор с вокалиста на DEFAULT Нино Кирилов за първия албум на бандата “Feedback”. Преводачът Коста Сивов за сборника с разкази на американския писател F. Paul Wilson “Демонични песни”. "Историята на един български класически албум" – Симеон Христов за “Молете се” (1992) на ЕПИЗОД.

Слушател на „От другата страна” ще спечели покана за концерта на GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE на 27 март, предоставена от “BGTSC”.

В предаването ще звучи музика на: O.H., ARCH ENEMY, OBSIDIAN SEA, AGATHODAIMON, RHAPSODY OF FIRE, GORGOROTH, ODD CREW, ENTHRALLMENT и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов