На 25-ти февруари излиза новия „Про-Рок” ...

На 25-ти февруари излиза новия „Про-Рок”

 photo ProRock110_zps527f8c70.jpg

На корицата са BEHEMOTH

Дългият и тежък път, който BEHEMOTH изминаха от нахъсани хлапета с мъртвешки грим, родени в мрачните територии на Източна Европа, до най-уважаваната екстремна метъл банда на новото хилядолетие, може да буди само възхищение. През годините поляците не обърнаха внимание на язвителните забележки на журналистите за театралния си имидж, подминаваха с ехидни усмивки хейтърите и техните обвинения, че са се продали на индустрията, и вместо да забавят темпото, закрачиха с още по-уверена стъпка към успеха. На корицата на „Про-Рок” виждате личност, по-голяма от живота и по-силна от смъртта – неуморимият Adam "Nergal" Darski. Онзи, който избра да се бори и отказа да сведе глава дори под най-жестоките удари на коварната съдба. Истинският Сатанист.

Още в броя:

„From The Underground And Below”: В този брой KAMPFAR, SKY ARCHITECT, MORBUS CHRON, ALCEST. В рамките на FTUAB стартира и новата ни рубрика „Torden In HellBG”, в която нашият автор Торден ще дълбае дълбоко в родния ъндърграунд и ще представя demo(n)s and diamonds…

Юнашки метъл: RHAPSODY OF FIRE, PERSUADER, RING OF FIRE, Юнашките ни прогнози

Както и:

Читателската присъда 2013, ICED EARTH, WITHIN TEMPTATION, CYNIC, OF MICE AND MAN, FLOTSAM AND JETSAM, CALIBAN, I KILLED THE PROM QUEEN

Рубрики:

„Скенер” – JETHRO TULL;
„Историята на една обложка” – BOTCH – „We Are the Romans”;
„Историята на един класически албум” – MESHUGGAH – „Destroy Erase Improve”;
„Произведено в България” – DEFAULT, ЕРИДАН, SHAMBLESS;
Новата ни рубрика за концептуалните албуми – стартираме с Frank Zappa – „Joe’s Garage”;

Дебют на страниците на „Про-Рок” прави и Велин Станев – мнозина от вас сигурно помнят култовата му книга от 90-те „Превъплъщенията на хеви метъла”.

Очаквайте в новия брой на „Про-Рок” още повече ревюта, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.

Седмица след излизането му, ще може да го закупите и в електронен вариант от сайта www.pro-rock.net.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов