Сръбски турбо-фолк ще разтресе метъл феновет ...

Сръбски турбо-фолк ще разтресе метъл феновете с жици - PERO DEFFORMERO представят нов албум в София

 photo pero-defformero-625x472_zps34098417.jpg

От “ICreative Events” съобщават:

“Сръбските турбо-фолк метъли PERO DEFFORMERO готвят изненади за българските си фенове. Те ще посетят страната ни по специален повод – за да представят новия си албум. Това ще се случи в София през 2014 г. на 5-ти април /събота/ в клуб “New 8 Ball”.
PERO DEFFORMERO са добре познато име на българските меломани. Уникалното съчетание от сръбски турбо-фолк и прогресив метъл, начело с култовия сценичен образ на вокала Goran Biševac, пропит с хумор и самоирония, превръщат PERO DEFFORMERO във фаворити от пръв поглед.

 photo Pero-Defformero_zpsd025663e.jpg

Освен новите песни, на 5-ти април 2014 г. групата ще изпълни и големите си хитове - “Gotičarka”, “Kauboj”, “Ferrari”, “Dosli Smo Do Kraja Puta”. Новият албум на PERO DEFFORMERO ще излезе на Коледа. Три от песните, включени в него, имат вече видеоклипове.

Билетите за концерта ще се продават само в мрежата на “Eventim”, като цената им до края на 2013 г. ще бъде 20лв. От 2014 г. цената им става 25 лв.

Концертът се организира от “ICreative Events” с любезното съдействие на предаването „От Другата Страна” по радио Варна с водещ Мартин Николов, “Metal Hangar 18” и www.vayer-electric.com.”

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов