P.I.F. представят официално новия си албум „ ...

P.I.F. представят официално новия си албум „P.I.F. 4” на 23 ноември в клуб „Mixtape 5”

 photo PREVIEW_POSTER_PIF4_zpsab7e4336.jpg

Така започва водещият сингъл „Молещи очи” от новия четвърти студиен албум на група P.I.F. – „P.I.F. 4”. Такава ще бъде и атмосферата на официалното му представяне на 23-ти ноември, събота в голямата зала на клуб „Mixtape 5” в София.

Този албум – многоцветен и топъл, е пълен с емоции и идва точно навреме, за да добави още щрихи в градската среда. Този албум ще празнува безвремието на хубавата българска музика...

Димо, Наката, Явор и Юри ще излязят пред публиката си на 23-ти ноември, за да изпълнят новите парчета, които гарантирано ще върнат феновете към зората на алтернативнoтo звучене у нас. Тогава именно влиянието на групи като P.I.F. изпълваше хората с оптимизъм за по-доброто културно бъдеще в страната ни.

„P.I.F. 4” е побрал в себе си 18 парчета - някои от тях („Messiah”, "Обещавам", „Оставам тук", „Не спя", „Молещи очи”) са вече добре познати. Благодарение на цялостната работа на групата, изживяла и изпипала всеки един детайл по тях, албумът звучи като една цяла, хармонична музикална единица, и всяко едно парче е естествен преход към следващото. До слушателя се промъква и едно малко по-тежко звучене, което обаче в никакъв случай не е в повече. Лириките са класически за стила на „P.I.F. 4” – дълбоки, поетични и приказни.

За премиерното събитие, P.I.F. и компания са приготвили за феновете един много специален подарък. Първите 100, посетители на представянето на албума ще си тръгнат, освен с широка усмивка и с най-доброто от любимата си група – прясно изпечен диск „P.I.F. – Тhe Best”. На специален щанд в клуба, новият албум и тениски с тематичен дизайн също ще очакват бъдещите си собственици. С две думи – има какво да се види.

Междувременно, тези, които искат да се сдобият с колекционерското издание на албума, могат да го поръчат до 23-ти ноември. За подробности - www.pifbg.com
Отваряне на вратите: 21:00 ч.
Вход: 10 лв.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов