На 18 юни в “От другата страна” ...

На 18 юни в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Marc Grewe (MORGOTH, INSIDIOUS DISEASE). Анастасия Манлихер за „B`Estfest Summer Camp Romania 2012” между 6 и 8 юли в Букурещ. Христо Христов ("Mediaplan Group") за концерта на MARDUK и IMMOLATION в София на 6 септември. Гост в студиото китаристът и основен композитор на ALLEY SIN Емилиян Щерев. Атанас „Saxon” Димитров ("BGTSC") за “Thrashing Mania X” на 20 юни и за концерта на EXODUS на 11 юли в София. Представяне на новата група ЕТАЛОН – разговор с китариста Драгомир Драганов. Калин Колев за дебюта на дет екстремистите от Шумен CONCRETE. Албена Цолова – „Бета” с репортажи от концертите на EXODUS, OBITUARY и HEATHEN в Солун, и MORGOTH в Атина, Гърция.

Слушател на „От другата страна” ще спечели новия роман на Джон Вердън "Затвори очи", предоставен от издателство „СофтПрес”.

В предаването ще звучи музика на: CEREBRAL BORE, LAST REMAINS, LAST HOPE, DOWNSLOT, РЕНЕГАТ, U.D.O., MANOWAR, GARBAGE, SINATE и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов