BOOZE BROTHERS с национално турне и нов уебс ...

BOOZE BROTHERS с национално турне и нов уебсайт

Билетите за концерта в София тръгват на 10 май в мрежата на „Eventim”

Photobucket

Както стана ясно на промоцията на първия клип на BOOZE BROTHERS “Song About A Man”, момчетата тръгват на турне, което ще обхване пет града, като в някои от тях подкрепа ще им окажат силни местни банди. Групата има и нов уебсайт, който можете да разгледате на http://www.boozebrothers.eu.

За софийския си концерт, BOOZE BROTHERS, с помощта на уебзина „Rawk’n’Roll” са предвидили по-специално шоу. То ще се състои в малката зала на клуб Mixtape 5 на 23 май от 20:00 часа и ще отбележи финалът на турнето на рокаджиите. Специален гост ще бъде столичната алтърнатив банда SOUNDPROPHET, а началото ще бъде дадено от младата софийска кросоувър група WOPS, за която това ще бъде първа изява пред публика.

Photobucket

Като последна дата от обиколката, концертът ще прерасне в празник и рокенрол парти, след като BOOZE BROTHERS слязат от сцената и тъй като 23 май е последният работен ден за седмицата, момчетата канят всички да останат с тях да отпразнуват събитието. Билетите тръгват от днес, 10 май в мрежата на „Eventim”, на предварителна цена от 7 лева, като в деня на концерта ще струват 10 лева.

Ето и пълни подробности за всички дати:

18.05 – Пловдив, клуб „Stage 51”, заедно със SOUNDBLEED
19.05 – Бургас, все още под въпрос
20.05 – Варна, клуб „Vintage 33”
21.05 – Велико Търново, клуб „Melon”
23.05 – София, клуб „Mixtape 5”, зала „Side B”, заедно със SOUNDPROPHET И WOPS.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов