На 10 октомври в “От другата страна” ...

На 10 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Andy Cairns и Michael McKeegan (THERAPY?). Гости в студиото варненската траш банда SYMBOLIC с информация за благотворителния концерт в памет на бившия басист на бандата Никола Николов (Кольо „Хелоуийна”). Tony Ivan за концерта на PANTOMMIND на 15 октомври в София. Емилиян Щерев за тригодишнината на ALLEY SIN и концерта им във Варна на 21 октомври. Христо Красимиров (VRANI VOLOSA) с впечатления от европейското турне на групата. Басистът на BRIGHT SIGHT Станко Томов за дебюта на бандата „Ехо на душите ни”. Албена Цолова – Бета (магазин „Яко”, София) с репортаж от "Tattoo Fest 2011".

Слушатели на „От Другата Страна” ще спечелят новия 84 брой на списание „Про-Рок”, както и тениска на KATATONIA, предоставена от магазин "RockLand", Варна.

В предаването ще звучи музика на: PAIN OF SALVATION, BIOHAZARD, GRAVEWORM, HYPOCRISY, DIE APOKALYPTISCHEN REITER, MR.BIG, DOWNFALL OF GAIA, IMMOLATION, OVERGAME, NECRODEATH и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов