На 26 септември в “От другата страна” ...

На 26 септември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Léo Margarit (PAIN OF SALVATION). Емил Сапаревски (“Gorgon”) за 10-то юбилейно издание на "Tattoo Fest" на 8 октомври в София. Павел Атанасов ("Loud Concerts") за концерта на IN FLAMES на 30 септември в София. Атанас “Saxon” Димитров за шоуто на PERO DEFFORMERO на 1 октомври в София. За завръщането и албума на завръщането на шуменската траш банда IRA DEUM "Demoratoria Irae - Back in Dark Ages" – разговор с вокалиста Ивайло Петрунов и барабаниста Иво Михайлов. Албена Цолова – Бета (магазин “Яко”, София) с пряко включване от концерта на легендарната сиатълска straight edge банда TRIAL, както и за една от последните изяви на CATHEDRAL.

Слушатели на „От Другата Страна” ще спечелят покана за концерта на PAIN OF SALVATION в София на 8 октомври, предоставена от "Force of Rock", както и тениска на NAPALM DEATH, предоставена от магазин "RockLand", Варна.

В предаването ще звучи музика на: TARJA, FLOTSAM AND JETSAM, STEEL PANTHER, W.A.S.P., METALLICA, HELLOWEEN, SPIRITUAL FRONT, TRENDKILL METHOD, RUDRA и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов