На 19 септември в “От другата страна” ...

На 19 септември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Vorph (SAMAEL). Весела Панорова ("DerCircle") за концерта на TUXEDOMOON в София на 25 септември. Главният редактор на „Про-Рок” Найден Колчев за 10-годишнината на списанието. Гости в студиото българо-френският етно проект ИРЕ. Албена Цолова – Бета (магазин „Яко”, София) с репортажи от "ON!Fest (4G)" и DECAPITATED. Грайнд и дет метъл вечеринка с Тодор Войнски и Юлиян "Джоса" Сидеров от бар "Grind".

Слушатели на „От Другата Страна” ще спечелят покана за концерта на PAIN OF SALVATION в София на 8 октомври, предоставена от "Force of Rock", тениска на MARILLION, предоставена от магазин "RockLand", Варна, както и романът "Завещанието Стоунхендж" на Сам Крайстър, предоставен от издателство "СофтПрес".

В предаването ще звучи музика на: IRON BUTTERFLY, KORPIKLAANI, IN FLAMES, SPIRITUAL FRONT, WHITE WIZZARD, Vinnie Moore, BLACK LABEL SOCIETY, SUFFOCATION и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www. radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов