На 1 август в “От другата страна” ...

На 1 август в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с британците SYLOSIS. Изпълнителният директор на „Spirit of Burgas” Иван Вълков с подборности за четвъртото издание на фестивала. Барабанистът на REDOUND Александър Захариев за новия сплит на групата с EDEN DEMISE (Гърция) и WILD BY HEART (Русия). Гости в студиото група КАРАМЕЛ. Албена Цолова – Бета (магазин „Яко”, София) с репортаж от концерта на американската хардкор банда CDC, както и за бъдещите си посещения на гръцките „Livadia Extreme Fest” и „Chania Rock Fest”. "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-популярния български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев. Антон "Torden" Андонов за новия 82-ри брой на "Про-Рок". В "Мазето на Вакашински" - Стефан Топузов за новя брой на списание "Rolling Stone".

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят книгата на Brad Taylor „Сурови мъже”, издание на „Софт Прес”, както и фланелка на METALLICA, предоставена от магазин "RockLand", Варна.

В предаването ще звучи музика на: DEFTONES, GRAVEYARD, QUEEN, SLAYER, ALMAH, TRIVIUM и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов