На 28 февруари в “От другата страна” ...

На 28 февруари в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Christos Antoniou (CHAOSTAR, SEPTICFLESH). MORTIIS за концерта с COMBICHRIST на 2 март в София. Светослав Янакиев ("ShadowLand Music") за концерта на DEATH ANGEL на 17 март в София. Димо Стоянов за клубното турне на P.I.F. Вокалистът Атанас Костадинов за дебюта на FAT WHITE CHIEFS „Of Sins And Passion”. Николай Велев (INSPELL) за новия проект FALLEN ART. В „Мазето на Вакашински” - Евелина Турмакова за новия брой на списание "Rolling Stone". Историята на песента “Children of Tomorrow” от класическия NWOBHM дебют на британците ELIXIR „The Son of Odin”. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят: книга, предоставена от издателство „Софтпрес”; по една покана за концертите на SVART CROWN във Варна на 6 март и в Бургас на 7 март, предоставени от "ShadowLand Music"; новия брой на списание "Rolling Stone", както и 50 процента отстъпка от цената за татуировка от "Sofia Tattoo Ink".

В предаването ще звучи музика на: D.R.I., DISGORGE, ACT OF GROTESQUE, EPICA, SDX, SHAMBLESS, DOG EAT DOG, CINDERELLA, MR. BIG, ANACRUSIS, EXTREME NOISE TERROR и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов