На 31 януари в “От другата страна” ...

На 31 януари в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Colin Abrahall и Colin "Jock" Blyth от британските пънк легенди G.B.H. Панайот Солаков за акустичния концерт на ЮВИГИ и OVERGAME на 9 февруари в София. Антон "Torden" Андонов ("Про-Рок") с репортаж от концерта на NILE, MELECHESH и DEW-SCENTED. Представяне на дебюта на пловдивските екстремисти S!CKFLAG "Brain Modification" в разговор с вокалиста Иван Желязков. Гости в студиото варненската група REVISION, която ще направи един мини концерт в ефир.

Слушатели на “От другата страна” ще спечелят книга от поредицата “Хит Трилър: Залезът на демокрацията” от Глен Бек, предоставена от издателство "Софтпрес" и първия за 2011 година брой на списание "Rolling Stone". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучи музика на: EPICA, GUANO APES, ОБРАТЕН ЕФЕКТ, ROTTING CHRIST, NIGHTMARE, PESHMEGRA, ARCHITECTS, IMPALED NAZARINE, BODY COUNT и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов