На 6 декември в “От другата страна” ...

На 6 декември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Christofer Johnsson (THERION). Елиза Стоева ("Art BG") за концертите на GLENN MILLER ORCHESTRA на 15 и 16 декември във Варна и София. Интервюта с Румен Бояджиев и Константин Цеков за националното турне на ФСБ. За реюниън концерта на CORPSE на 17 декември във Варна – гости в студиото Юлиян Сидеров и Тодор Войнски от бар „Grind”. Барабанистът Иво Масларов за участията на HATEBOMB на 10 и 11 декември в Русе и Велико Търново. Станислав „Stumpy” Станчев (WARTIME) за новата фирма за музикални инструменти „Телесаунд България”, представител на американската компания „Schester Guitar Research”. "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта FIREWIND в София на 18 декември, предоставена от „ABV Pro”, книгата „Последният Великден на императора” предоставена от издателство „Софтпрес” и оригинален диск, предоставен от „Ozz Music” Варна. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: THE ARSON PROJECT, HAGGARD, GUANO APES, ELIXIR, DEATH ANGEL, AUSTRIAN DEATH MACHINE, EXCITER и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов