На 8 ноември в “От другата страна” ...

На 8 ноември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Hel "Helmuth" Lennart (BELPHEGOR). Гани Куршумов ("Most of Evil Music") за концерта на THERION в София на 18 ноември. Албена Цолова – Бета с репортаж от хард кор шоуто на FINAL PRAYER. Представяне на новия албум на рок бандата AWAKE "Made To Roll" в разговор с вокалиста Иван Иванов. Боян Георгиев с впечатления от концерта на LYNCH MOB. "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев.

Слушател на „От другата страна” ще спечели покана за концерта на SABATON, ALESTORM и STEELWING на 16 ноември в София, предоставена от „ABV Pro“. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: ACT OF GROTESQUE, ИСИХИЯ, MELECHESH, Милена, Blaze Bayley DISGORGE, FLOTSAM AND JETSAM, PAIN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов