На 25 октомври в “От другата страна” ...

На 25 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Par Sundstrom (SABATON). Капка Васева ("R.B.F. Agency") за концерта на LYNCH MOB на 2 ноември в София. Ясен Вакашински с пряко включване от стадион "Академик-Плиска" и шоуто на SCORPIONS. Барабанистът и дизайнер Спаз Генев за акустичния концерт-изложба на ЮВИГИ на 30 октомври в София. В „Мазето на Вакашински” представяне на дебюта на пернишката група ТРОЛИТЕ “Drummers In The Sky” в разговор с Александър Велинов и Иван Раденков; Емил Сапаревски за “Gorgon Halloween Party” и участието на SIVA SIX.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят дебюта на пернишката група ТРОЛИТЕ “Drummers In The Sky” и книгата "Ноевият ковчег" на Бойд Морисън, предоставена от "Софтпрес". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: THE POODLES, BARCLAY JAMES HARVEST, KATHAARSYS, RAINBOW, TRIPTYKON, W.A.S.P., Jon Lord, HATEBOMB, NELSON и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов