На 11 октомври в “От другата страна” ...

На 11 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с BONFIRE. Станимир „Ставри” Ставрев с подробности за концерта в памет на бившия басист на SYMBOLIC Никола Николов (Кольо Хелоуийна) на 16 октомври във Варна. Албена Цолова – Бета с репортаж от концерта на BELPHEGOR и VREID в София. Тринадесето издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия български сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев. Басистът на ЕПИЗОД Симеон Христов за новия албум на групата „Народът на Дуло”.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на ELUVEITIE и KORPIKLAANI на 13 октомври в София, предоставена от „ABV Pro” и новия брой на списание "Про-Рок". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: GRAVE DIGGER, THE REVENGE PROJECT, STONE SOUR, GRAND MAGUS, Richie Kotzen, SCORPIONS, MANOWAR, DREAM THEATER, LAKE OF TEARS, GOTTHARD, ALLEN/LANDE и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов