На 4 октомври в “От другата страна” ...

На 4 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Christian "Chrigel" Glanzmann (ELUVEITIE). Администраторът на “www.muzikant.org” Рафаил Младенов – “Рафо” за фестивала по повод 6-годишнината на най-големия сайт и форум за музиканти в страната. Албена Цолова – Бета с репортаж от концерта на BONFIRE в София. Мартина Балджиева (цигулка, вокал) за втория албум на ИЕРИХОН "Стъпка през". Представяне на новия 73-ри брой на "Про-Рок" от Антон "Torden" Андонов. За дебюта на пернишката група ТРОЛИТЕ “Drummers In The sky” – разговор със Сашо Велинов. В “Мазето на Вакашински” – представяне на SIVA SIX и участието на проекта в “Gorgon Halloween Party” на 31.10.2010 в София и новия 12-ти брой на списание "Roling Stone" от Евелина Турмакова .

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на SCORPIONS на 9 октомври в София, предоставена от „Art BG”, покана за концерта на Концерт на ELUVEITIE и KORPIKLAANI на 13 октомври в София, предоставена от „ABV Pro”, медальон предоставен от магазин „Яко”, София, новия брой на "Roling Stone" и ъндърграунд списанието „Devilry”. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: DEATH ANGEL, FIREWIND, БАЛКАНДЖИ, FLOTSAM AND JETSAM, GRAVE DIGGER, THE REVENGE PROJECT, CRADLE OF FILTH, ARCH ENEMY, YES, SLASH и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов