На 27 септември в “От другата страна” ...

На 27 септември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Joe Lynn Turner (BRAZEN ABBOT, екс-RAINBOW, екс-Yngwie J. Malmsteen). Стоян Атанасов ("ABV Pro") за концерта на ELUVEITIE и KORPIKLAANI на 13 октомври в София. Светослав Янакиев ("ShadowLand Music") за концерта на WATAIN и DESTROYER 666 на 13 октомври в София. Боян Карамфилов за новия албум КЪЛН „Moksha”. Разговор с Христо Христов за дебюта на FECAL BODY INCORPORATED „Pathogenesis”. Басистът Димитър Хаджиилиев за промоцията на новия диск на PAST REDEMPTION "Unleashed Emptiness" на 3 октомври.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят татуировка предоставена от „Gorgon” - организатори на деветия „Tattoo Fest 2010”, книгата „Антикварят” на Александър Бушков, предоставена от „Софтпрес”, покана за концерта на SCORPIONS на 9 октомври в София, предоставена от „Art BG”, покана за концерта WATAIN и DESTROYER 666 на 13 октомври в София, предоставена от „ShadowLand Music” и ъндърграунд списанието „Devilry”. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: DRUNKARD, FIREWIND, AVENGED SEVENFOLD, ANATHEMA, ANNIHILATOR, SADIST, АРИЯ, HELLOWEEN, NILE, OVERDAWN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов