На 20 септември в “От другата страна” ...

На 20 септември в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Artur „Paluch” Grassmann и Mariusz „Melon” Miernik (SQUASH BOWELS). Елиза Стоева („Art BG”) за концерта на SCORPIONS на 9 октомври в София. Атанас „Saxon” Димитров за „N.W.O.B.H.M. Night” с участието на 5-о ЧУВСТВО, WITCHCURSE и OMEGA на 25 септември в София. Девет години „Про-РОК” – разговор с главния редактор на списанието Найден Колчев. Русенската индъстриъл банда MAZUT за първи път на сцена (25 септември, София) – разговор с идеолога Ico Dark. Представяне на новия проект на русенците OVERDAWN „The World Only Ends When You're Dead” от Иво „Рижия” Караджов. В „Мазето на Вакашински” – Емил Сапаревски („Gorgon”) за деветия „Tattoo Fest 2010” на 2 октомври в София. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят татуировка предоставена от организаторите на деветия „Tattoo Fest 2010” „Gorgon”, покана за концерт на BELPHEGOR и VREID на 6 октомври в София предоставена от „ShadowLand Music”, покана за концерта на 5-о ЧУВСТВО, WITCHCURSE и OMEGA на 25 септември в София и ъндърграунд списанието „Devilry”. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: CONSPIRACY, ALTER BRIDGE, SPRITUAL FRONT, OVERKILL, BRAZEN ABBOT, FAITH NO MORE, ARTILLERY и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов