ELUVEITIE и KORPIKLAANI в София на 13 октомв ...

ELUVEITIE и KORPIKLAANI в София на 13 октомври!

"ABV Pro" съобщават:

13 октомври 2010 г. – това е датата, на която всички фенове на фолк метъла у нас ще имат удоволствието да прекарат една незабравима вечер в компанията на две от най-ярките и актуални имена в жанра – KORPIKLAANI & ELUVEITIE.

"ABV Pro" с голямо удоволствие потвърждава новината, че и София е включена в това уникално ко-хедлайнер турне на двете банди, което стартира в началото на октомври и ще премине през 23 града на Европа.

На концерта в столичния клуб "Blue Box" родните фенове ще имат най-сетне шанса да се насладят на пълни сетове на ELUVEITIE(тазгодишни носители на приза "Up & Coming" на "Metal Hammer", връчен им на току-що приключилия "W.O.A.") и на терапевтично веселите им фински другари от KORPIKLAANI.

За да бъде осигурен систематичен прием на бира и плавно покачване на градуса на настроението преди изявата на хедлайнерите се изисква и специална съпорт банда. За тази цел за пръв път на живо пред публика ще се изяви групата GODNR.UNIVERSE - новият обещаващ страничен проект на дамите от ELUVEITE.

Пропуските за това отбрано събитие ще са в продажба от ранния следобед в петък, 13.08.2010, във всички обекти на Eventim.bg, както и онлайн като цените са:
33 лв. – промоция за първите 66 закупени билета
39 лв. – редовна продажба
44 лв. – в деня на събитието.

Следващи подробности за събитието очаквайте скоро.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов