На 17 май в “От другата страна” ...

На 17 май в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Steve Riley (L.A. GUNS). Гани Куршумов ("Most of Evil Music") за концерта на VENOM и MAYHEM на 30 май в София. Вели Андреева (“Stagebull”) за "Park Rock Open Air" на 28 и 29 май в Пловдив. Ясен Вакашински с репортаж за AC/DC. Разговор с китариста Калин Гайтанджиев за дебюта на ОТРЯД 13 „От другата страна”. Албена Цолова – Бета с коментар за концерта на SMALLMAN и 4?. В „Мазето на Вакашински” - "Sofia Rocks powered by Sonisphere".
Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на VENOM и MAYHEM на 30 май в София предоставена от "Most of Evil Music". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: MEGADETH, METALLICA, SABATON, LAIBACH, SCORPIONS, THE SISTERS OF MERCY, SANCTUARY, BRAZEN ABBOT, TWISTED SISTER, МАЗУТ, CONTROL DENIED и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов