На 10 май в “От другата страна” ...

На 10 май в “От другата страна” по радио Варна:

Специално интервю с Mem Von Stein (EXUMER). Гани Куршумов (“Most of Evil Music”) за концерта на DEICIDE на 29 май в София. Янислав “Yanni” Атанасов (“Metal Katehizis”) с коментар относно RIVERSIDE и PANTOMMIND. Разговор с Панайот Солаков за дебюта на ЮВИГИ – “Синя пустиня”. Васко Катинчаров за новото начало на “Фрактура”. Албена Цолова – Бета, за “Мayday Fest” и концерта на ANATHEMA в Турция.
Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на DEICIDE в София, осигурена от “Most of Evil Music” и накитник, предоставен от магазин "Яко” – София.
В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: MYSTICA, LAST HOPE, HOLLENTHON, FORBIDDEN, LYNCH MOB, AC/DC, HEAVEN & HELL, EVERGREY, L.A. GUNS и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов