Четири автобуса потеглят от София към Пловди ...

Четири автобуса потеглят от София към Пловдив за концерта на
HAGGARD

От „Арт БГ“ съобщават:

„Безплатните автобуси, осигурени от „Арт БГ“, за да откарат феновете на HAGGARD от София до Пловдив за концерта на немските симфоници с Пловдивската филхармония на 19 април в Летния театър, се увеличиха двойно – заради огромния интерес те станаха цели четири!

Във всеки от тях по пътя към Пловдив и обратно ще звучи тематична музика, подбрана специално за целта от водещия на предаването „Brutallica“ по „Z-Rock“ Стоян Цонев. В очакване на красивите хармонии на HAGGARD, подкрепени от симфоничната сила на Пловдивската филхармония, феновете ще загряват в автобусите с PARADISE LOST, CREMATORY, NEVERMORE, BLACK SABBATH, TRIVIUM, SCORPIONS и много други.

Напомняме, че автобусите ще отпътуват в 17.30 от Националния стадион „Васил Левски“, ето защо пътниците, записани да се возят в тях, се очаква да са там около 15 минути по-рано. Там ще стане ясен и сборният пункт за връщане към София.

Междувременно музикантите от филхармонията в Града под тепетата репетират усилено за първия по рода си за България съвместен музикален проект с HAGGARD. Самата немска група, в състава на която влизат цели 16 солисти и инстументалисти, пристигат в Пловдив рано сутринта в деня на събитието, за да се подготвят подобаващо за представянето си.

Вратите на Летния театър ще отворят врати за зрители точно в 18.30 ч, а стартът на шоуто е насрочен за 19 ч.

Билети за концерта все още могат да бъдат намерени по 15 лв, а в деня на концерта ще се продават по 25 лв в мрежата на Eventim и на касата на Летния театър.“

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов