63 HIGH идват отново в България ...

63 HIGH идват отново в България

Закриват турнето на LA MUCHEDUMBRE

Photobucket

Навярно знаеш ска пънк бандата 63 HIGH от някое от предните им посещения на страната ни, при които не веднъж препълваха клубовете? Или от концерта на Ska-P в Солун, където свириха пред близо 10 000 души? Или пък просто от интернет?

На 24-ти април (събота) 63 HIGH пристигат в България за да направят поредният си незабравим концерт, като това събитието ще е и последна дата от балканското турне на LA MUCHEDUMBRE, което стартира на 15-ти април.

Концертът е в клуб "The Box", София, а началото в 20:00 часа ще бъде дадено от ска реге диджеите DOPOTAMIX SOUND PISTA. Малко след това ще излязат и двете банди. LA MUCHEDUMBRE ще се появят в леко променен състав, а 63 HIGH (между другото познати и от бандата, с която имат общи членове Soulfire) ще представят новия си албум „Think Before Unzippin`”.

Входът е 10 лева, а билетите са в продажба от сряда, 14-ти април в ограничен тираж поради капацитета на клуба. В София те ще могат да бъдат купени от магазин „Corporide” (ул. Хан Аспарух 53, в непосредствена близост до Френската гимназия), а
за другите градове могат да бъдат поръчани през hcspirit.com.

24-ти април (събота) – клуб „The Box”, София.
Афтърпарти – в клуб „Twins”, с много реге, ска и рокстеди от LAZY FACE.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов