Рок легендите SCORPIONS идват за последен ко ...

Рок легендите SCORPIONS идват за последен концерт в България

От „Арт БГ“ съобщават:

„На 9 октомври от 20 ч. хард рок величията SCORPIONS ще разтърсят столичната зала „Фестивална“ по покана на „Арт БГ“.

Шоуто на SCORPIONS у нас е включено в голямото им световно турне „Get Your Sting and Blackout World Tour 2010/2011“, с което немските рок легенди се сбогуват със своите фенове и ще преустановят своята концертна дейност. Грандиозната обиколка на SCORPIONS, продължаваща цели две години, ще премине през Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Бразилия, Мексико и много други дестинации, към които предстои да бъдат добавяни и нови дати.

Легендарните музиканти, оставили трайна диря в световната рок музика с над 40-годишната си история, ще посетят едва за втори път столицата ни след идването си през далечната 1993 г. в зората на демокрацията.

Изпълнителите на емблематичнaта „Wind of Change“, която милиони хора по света свързват с историческите промени в края на 1989 г., ще прозвучи в зала „Фестивална“ заедно с всички най-големи хитове на групата от богатата им дискография като „Rock You Like A Hurricane“, „White Dove“ редом с любимите на всички български рок фенове прочувствени балади „Holiday“, „Send Me An Angel“, както и парчета от чисто новия им албум „Sting in the Tail“, излязъл през март тази година, с който всички от групата много се гордеят.

Билетите за последния концерт на SCORPIONS в България на 9 октомври в столичната зала „Фестивална“ ще тръгнат в продажба в понеделник на 19 април в разпространителската мрежа на „Eventim“.

Цените им ще бъдат както следва:

Фен зона:
Промоция - 70 лв, редовна – 90 лв

Правостоящи места:
промоция – 40 лв, редовна цена 50 лв

Седящи места:
промоция – 55 лв, редовна цена: 65 лв.

VIP места: 150 лв.

Билетите на промоционални цени ще бъдат продавани до изчерпване на количествата."

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов