На 12 април в “От другата страна” ...

На 12 април в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Roberto Messina и Aldo Lonobile (SECRET SPHERE). Елиза Стоева ("Art BG") за концерта на HAGGARD на 19 април в Пловдив. Капка Васева ("R.B.F. Agency") за концерта на EUROPROJECT на 16 април в София. Любо Попов ("Mask Music") за концерта на ONKEL TOM на 24 април в София. Басистът Антонио Митов от WARTIME за турнето на бандата. Представяне на дебюта на асеновградската група 4? (FOUR QUESTIONS) "Becoming Someone Else" в разговор с вокалиста Антон Сариев. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на HAGGARD на 19 април в Пловдив предоставена от "Art BG" и пропуск за концерта на ONKEL TOM на 24 април в София осигурен от "Mask Music". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: TRIPTYKON, KATHAARSYS, DER HUNDS, VOLBEAT, HAMMERFALL, ANATHEMA, ТЪМНО, EUROPE, АХАТ, SODOM, FREEDOM CALL, AT THE GATES и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов