На 5 април в “От другата страна” ...

На 5 април в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Kai Hansen (GAMMA RAY). Елиза Стоева ("Art BG") за концерта на HAGGARD на 19 април в Пловдив. Ясен Вакашински с коментар за "Thrash Attack Festival". Максим Стоименов (GRДD) за концерта на GRДD и испанците AFTER MANY DAYS в София на 7 април. Осмо издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гости в студиото Андон "Whiplash" Донев и Адриан “Maldoror” Лазаровски. Представяне на новия сингъл на врачанския паган/блек метъл проект INNERHELL “A Dive Beneath The Ocean Of Mankind's Ignominy”. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на HAGGARD на 19 април в Пловдив предоставена от "Art BG" и новия диск на WARTIME "Against Destiny". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: SCORPIONS, WARTIME, EPICA, KREATOR, KORPIKLAANI, ANNIHILATOR, ALESTORM, EUFOBIA, KATATONIA, THE EXPLOITED и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов