На 29 март в “От другата страна” ...

Инфо за предаването на 29 март:

На 29 март в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Peter Tägtgren (HYPOCRISY). Иво „Хиената” Масларов, барабанист на HATEBOMB, за концерта на македонците FORMLESS TERROR, HATEBOMB, ГРУПА X, ANAL DISSECTED ANGEL и COPROSTASIS на 3 април в София. За турнето на ARTERY и WICKEDA разговор с Янко Бреков (ARTERY). Албена Цолова – Бета (магазин „Яко”) за концерта на ЕР МАЛЪК, ODD CREW, INSMOUTH и BREAKPOINT. Ники Василев с коментар за първото гостуване на Brendan Perry (DEAD CAN DANCE) у нас. Разговор със Стефан Георгиев (OVERGAME). Представяне на 67 брой на списание "Про-Рок" от Антон "Torden" Андонов. В "Мазето на Вакашински" – Емил Сепаревски за втория „Синдикат” организиран от "Gorgon" и FAULT; Акцентите в новия, шести, брой на списание "Rolling Stone" от Евелина Турмакова; Представяне на пернишката група TROLITE. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за "Thrash Attack Festival" с участието на EXUMER, SAVAGE GRACE, OMEGA и CLAYMORE на 1 април в София предоставена от "Art BG", 67-и брой на "Про-Рок", 6-ти брой на списание "Rolling Stone" и две покана за концерта на KATHAARSYS във Варна на 14 април предоставена от “D.B.M.R Agensy”. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: SHRINE, XIII STOLETI, BURZUM, DARK TRANQUILLITY, WHITE WIZZARD, SOULFLY, SCORPIONS, PRIMAL FEAR, AC/DC, EXUMER, MR. BUNGLE, EUROPE, AFTER MANY DAYS и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов